Алармен кабел

Алармен кабел 6x0.22мм - ЕКРАНИРАН

Алармен кабел 6x0.22мм - ЕКРАНИРАН

Алармен кабел 6x0.22mm + 1x0.22 екраниран, 6 многожилни проводника, бял,метриран, на ролки по 1..

31.00лв. Крайна цена: 31.00лв.

Алармен кабел 6x0.22мм - НЕЕКРАНИРАН

Алармен кабел 6x0.22мм - НЕЕКРАНИРАН

Алармен кабел 6x0.22mm, 6 многожилни проводника, бял,метриран, на ролки по 100м..

25.00лв. Крайна цена: 25.00лв.

Покажи 1 от 2 до 2 (1 Страници)