SatPal ™ от Inverto е вълнуващо ново развитие в измервателните уреди, което подпомага монтажниците да гарантират качеството на техните инсталации на антена, да управляват своите инсталации и да генерират пълни одиторски подробности за тях.

Приложението SatPal ™ се свързва със устройство SatPal ™ Controller и предоставя три основни функции:
- Sat Meter - измерва сателитните сигнали DVB-S / S2 от всеки универсален или Unicable LNB тип, включително SNR, MER, BER, ниво на мощността и заснемане в пълен спектър в реално време.

- Инсталиране и докладване - помага за подравняване на сателитната антена с желания сателит и записва качеството на сигнала, инвентара на оборудването и местоположението на сателитната инсталация и позволява изпращане на подробен доклад по имейл, така че монтажниците и операторите на DTH да могат да следят своите инсталации на място.

- Unicable II Programmer - позволява да редактирате и създавате конфигурационни файлове или да актуализирате софтуера на продуктите LNB или Multiswitch на Inverto Unicable II (dCSS).

Приложението SatPal ™ изисква контролерът SatPal ™ да бъде свързан чрез Bluetooth, за да осигури функцията, посочена по-горе. Напълно съвместим със телефони с операционна система iOS и Android.

Кратко ръководство за употреба на приложението SatPal и запознаване с функцийте на уреда:

1/ Инсталирайте приложението SatPal на вашият телефон.

2/ Изберете: Home -> Settings -> Advanced, след което включете Demo Mode и можете да се запознаете с новият уред.


Технически характеристики: ТУК

Инсталация и ръководство за работа: ТУК

Производител: Inverto, Люксембург

Напишете отзиви

Note: HTML is not translated!
    Лош           Много добър
Код за потвърждение

УРЕД ЗА НАСТРОЙКА НА САТЕЛИТНИ АНТЕНИ - INVERTO SAT PAL CONTROLLER

  • Код на продукта: SATPAL-CONTROLLER
  • Наличен: На склад
  • 468.00лв.

  • Цена: 468.00лв.