- Камера за охрана на вашият обект с двойна компресия и бърз пренос на видео

- Безплатно инсталиране на телефона ви

- Получавате съобщение на телефона ви и виждате нарушителя

- Запис от първата секунда на нарушението

- Втори запис на телефона

- HD качество 1080p x 1920,  2Mpx Full HD

H.265 или висока ефективност видео кодиране (HEVC) е нова технология за видео 

- 360 градуса обхват

- Възможност за разговор

- Нощно виждане

- Може да се свърже батерия

- Може да се постави допълнителна памет SD

- Първите 10 секунди от навлизането в помещението са записани на специален сървър

В комплекта е включено: Камера, Захранване от 220 в. , Кабел, Винтове и скоба за монтаж на таван или стена. Свързвайте само оригиналното захранване.

Внимавайте новата камера е Н.265 или   HEVC .!!!               Старите камери са Н.264  или MPEG 4


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ  H.265 :

H.265 или висока ефективност видео кодиране (HEVC) е нова технология за видео кодек. Това е видео компресия стандарт, който е наследник на H.264 и MPEG-4 AVC (Разширено видео кодиране), една от схемите на компресия, използван от Blu-ray. HEVC се удвоява на компресия на данни в сравнение с H.264 и MPEG-4 AVC на същото ниво на качество на видеото. Това е компресиран видео файл ще бъде половината от размера на видео файл, компресиран с H.264. Тя също може да подобри качеството на видеото в една и съща побитова скорост. H.265 може да поддържа до 8 K UHD и резолюция до до 8192 x 4320.

Има брой професионални HD камера, там в пазара и данните, идващи от тези, които са огромни. Размерът на видео файл, създаден с тези камери е голям. Трябва да има някои удобен начин за транспортиране на тези клипове на вашия дом със същия капацитет, която използвате за вашата интернет връзка. Това може да бъде постигнато по много начини. Един от начините, вероятно най-лесният начин, е да компресира данни силно които в крайна сметка ще намали качеството на изображението. Друг начин е да се намери по-добро компресиране технология, която ще намали размера без компромиси с качеството на изображението. H.265 е такъв вид технология за компресия, която е създадена, имайки предвид втория начин. Компресира UHD видео запазване на същото качество на видеото.


Производител: Xiaomi

Напишете отзиви

Моля, влезте или се регистрирайте за ревю

IP Camera НОВ СТАНДАРТ H.265

  • Код на продукта: MiHome360
  • Наличен: На склад
  • 139.90лв.

  • Цена: 139.90лв.

Тагове: ip камера, камера, видеонаблюдение