Условия за доставка - САТ ПЛЮС

Доставка

Доставката се осъществява с куриерска фирма ЕКОНТ до всяко населено място в България. Цените, които са посочени за доставка в страницата при извършване на поръчка са примерни.

Рекламации
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
Разноските по транспорта на стоката са за сметка на клиента !
При подаване на рекламации, моля попълнете предварително протоколът за рекламация, който трябва да изтеглите от ТУК! При изпращане на стоката трябва да бъде попълнен протокола и описан дефекта в протокола и изпратен заедно със продукта.

За нередности можете да се обърнете към Комисията за защита на потребителите(КЗП).

Поръчка

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
3. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Плащане, Цени
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка (възможни са разлики в цените на доставката ,при смяна на тарифите на куриерската фирма).Сат Плюс има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите.При допуснати технически грешки при публикуване на цените Сат Плюс има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя.

Гаранции на стоките
Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.